KENESTÄ MESTARI?

8-BIT PELIPÄIVÄT

I love 8-bit
I love 8-bitPelipäivät
Read More
Suomesta löytyy kilpailuja joka lähtöön urheiluhullulle kansalle. On eukonkantoa, kännykänheittoa ja monta muuta kummallista pyrintöä löytyy maastamme pienellä haeskelulla.
I love 8-bit
I love 8-bitPelipäivät
Read More
Ajattelimme että mekin voisimme tehdä tälle asialle jotain. Niinpä kehitimme 8-bit pelipäivät tätä tarkoitusta varten Suomea kiertävään I love 8-bit® -tietokonenäyttelyyn.
I love 8-bit
I love 8-bitPelipäivät
Read More
Kilpailut järjestetään kiertävien I love 8-bit® -näyttelyiden yhteydessä, jonka kuljetamme, rakennamme tapahtumapaikalle ja noudamme pois. 21 palkintoa ja 20 osakilpailua, kunkin pelin kokonaiskilpailujen voittajat pääsevät mahtavalle matkalle Berliiniin!
Previous
Next

1. I love 8-bit® näyttelyssä on 8-bit Pelipäivät, jotka kestävät näyttelyn aukioloajan, jos ei toisin ilmoiteta.

2. Pelitulos pelataan I love 8-bit® -näyttelyssä siinä pelissä ja laitteessa, jonka näyttelyn tuottaja on ilmoittanut.

3. Jos pelikilpailun laite katoaa tai menee rikki, pelikilpailu keskeytyy ja palkintoja ei jaeta.

4. Lähetettävä pelitulos pitää olla pelattuna viimeistään 15 minuuttia ennen näyttelyn sulkemisaikaa.

5. Ota pelituloksesta kuva ja lähetä se MMS-viestillä numeroon 0440100240. Kolme pelitulosta samasta numerosta hyväksytään aikajärjestyksessä yhtä näyttelyä kohden. Mikäli samasta tuloksesta lähetetään useampia viestejä, vain ensimmäinen viesti huomioidaan palkitsemisessa.

6. MMS-viestissä on kuva joka todistaa pelaajan, pelituloksen, käytettävän laitteen, pelipaikan ja tapahtuma-ajan. MMS-viestin numerosta pelaajan voi tavoittaa tarvittaessa.

7. Pelattu tulos toimitetaan sen vuorokauden aikana, jolloin pelitulos on pelattu.

8. Voittaja on parhaat pisteet saavuttanut pelaaja, jonka tulos voidaan todeta lähetetyn MMS-viestin perusteella. Häneen otetaan yhteyttä kisan päätyttyä ja ilmoitetaan ohjeet palkinnon noutamiseksi. Tasatilanteessa voittaja arvotaan.

9. Parhaat pelitulokset voidaan julkaista I love 8-bit® verkkosivulla www.ilove8bit.fi -osoitteessa. Jos et halua julkaisua, ilmoita siitä MMS-viestin yhteydessä.

10. Kun peli on päättynyt, anna vuoro seuraavalle.
Jos kukaan ei odota vuoroa, voit jatkaa pelaamista. Muuten anna paikka seuraavalle pelaajalle.

11. Voittaja palkitaan juurevalla I love 8-bit® T-paidalla!(Tilanteen mukaan joko S,M,L tai XL).

 

 

8-bit Pelipäivillä voi voittaa osakilpailun ja saada  palkinnon. Edellytyksenä on paras tulos, joka on pelattu I love 8-bit® -näyttelyssä 8-bit pelipäivän sääntöjen mukaan. 8-bit Pelipäivillä on 20 osakilpailua ja 21 palkintoa. Paras tulos voittakoon!

Palkinnot

Kokonaiskilpailussa on yhteensä 20 osakilpailua ja ne pelataan I love 8-bit® -tapahtumissa.

Kokonaiskilpailu starttasi 21.2.24 ja käytettävänä pelikonsolina on Atari 2600. Kilpailupelinä on Pac-Man.

Korkeimmat pisteet Pac-Man -pelissä pelannut voittaa osakilpailun, mikäli sääntöjä on noudatettu. Tuloksia voi seurata tältä sivulta TOP10-listalta.

Osakilpailuja voi järjestää I love 8-bit® -tapahtumissa. Tieto seuraavasta järjestettävästä osakilpailusta on tällä sivustolla tai voit liittyä sähköpostijakeluun, jolloin saat tiedon uudesta osakilpailusta.

Paras tulos palkitaan I love 8-bit® kiertuepaidalla sekä riippuen tapahtumapaikasta, voi tulla mukaan paikallinen extrapalkinto järjestäjästä riippuen. Kiertuepaidan tarjoaa voittajalle tapahtuman tuottaja Hankiworks Oy.

Osakilpailuvoittajien tulokset pääsevät mukaan kokonaiskilpailuun, jossa on 20 tapahtumaa. Osakilpailujen voittajista parhaan tuloksen pelannut palkitaan matkalla Berliiniin, sisältäen 3 yötä ja edestakaiset lennot Helsinki-Vantaalta.

Palkinnon kokonaiskilpailun voittajalle tarjoaa Hankiworks Oy.

Suomea kiertävässä I love 8-bit® -näyttelyissä pääsee kertaheitolla osallistumaan kasibittisen kulttuuriin 8-bit Pelipäivillä.

Pelipäivissä mukana on 20 osakilpailua. Osallistua voi maksutta kuka tahansa  I love 8-bit® -näyttelyn vieras. Osakilpailuissa pelattu paras tulos voittaa kokonaiskilpailun.

Oletko sinä Suomen paras? Se selviää 8-bit Pelipäivillä!

Powered by Hankiworks Oy (2682502-7)

info@ilove8bit.fi

fiSuomi